Košarkaška trenerica na sveučilištu Temple Andrea Constand (42) dala je u petak prvi intervjuu u 14 godina za NBC-ovu emisiju Dateline u specijalu ‘Bringing Down Bill Cosby’: Andrea Constand Speaks’. Constand je prepričala svoje mučno iskustvo iz 2004. s komičarem i glumcem Billom Cosbyjem (80) za koje ga je sud osudio prema tri točke optužnice, a uz nju je bila majka Gianna.

 

SILOVAO TRENERICU KOŠARKE Bill Cosby je proglašen krivim: Prijeti mu 10 godina zatvora

– Nikada se nije radilo o novcu. Riječ je o pravdi – objasnila je košarkaška trenerica zašto je izašla sa svojom pričom u javnosti. Ispričala je novinarki Kate Snow kako joj je Cosby ponudio tri plave tablete, a kada ga je pitala o čemu se radi, rekao joj je da služe za opuštanje. Komičar je bio mentor Constand koja je bila anksiozna zbog svog posla.

Screenshot

Screenshot

BILL COSBY Napao je preko 60 žena: Davao im drogu da se opuste za seks

Foto: YouTube screenshot

– Uzela sam tablete jer sam mu vjerovala. Mislila sam kako ću biti opuštenija – istaknula je trenerica. Kaže kako je uskoro vidjela stvari dvostruko i počela nerazgovijetno govoriti, a tada ju je Cosby prebacio na kauč i napao ju.

Actor and comedian Bill Cosby arrives for first day of retrial at the Montgomery County Courthouse in Norristown, Pennsylvania

Actor and comedian Bill Cosby arrives for first day of retrial at the Montgomery County Courthouse in Norristown, Pennsylvania

ZBOG ZLOSTAVLJANJA ŽENA Bill Cosby u kućnom pritvoru: Prijeti mu 30 godina zatvora…

Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS/pool/PIXSELL

– Moj um je govorio: ‘Makni ruke. Udari ga. Možeš li nešto učiniti. Ne želim ovo. Zašto on to čini?’ No nisam mogla reagirati ni na koji način – objasnila je Constand. Dodala je kako je bila mlitava i opuštena poput rezanaca.

ŽRTVA PORUČUJE: ‘Nadam se da će Cosby gorjeti u paklu zbog svojih postupaka’

– Nije rekao ništa koliko se sjećam. Dolazila sam svijesti, pa ju opet gubila. Iznutra sam plakala, u svom grlu i umu te se molila da to prestane, ali nisam mogla ništa učiniti – ispričala je trenerica. Istaknula je kako odmah nakon napada nije ništa o tome rekla jer se sramila i krivila sebe.

Cosby exits an elevator as he returns to court for a hearing in Norristown | Autor: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLFoto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

– To je Bill Cosby. Doktor Huxtable. Mislila sam da sam jedina žena kojoj je to učinio i da mi nitko neće vjerovati – rekla je Constand. Smatra da je Cosby ‘bolestan’, ali mu je naposljetku oprostila.

SKANDALI SA ZLOSTAVLJANJEM Roman Polanski i Bill Cosby su zajedno izbačeni s Akademije

– Prošlo je mnogo godina. Da mu nisam oprostila, ne bih pronašla mir. I sada sjedim ovdje i imam svoj mir – objasnila je trenerica. Kaže kako više nije sama jer su i druge žene ispričale svoja iskustva s Cosbyjem te je njegovo zlostavljanje postalo ‘kolektivna svijest’.

Screenshot | Autor: ScreenshotFoto: Screenshot

Glumca poznatog po seriji ‘The Cosby Show’ je do sada za seksualno zlostavljanje optužilo preko 60 žena koje je drogirao, a potom silovao. Cosby je prvo negirao tvrdnje, a prošle godine je priznao kako je često djevojkama davao određene opijate kako bi se ‘opustile prije seksa’.

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

FILE PHOTO: Actor and comedian Bill Cosby arrives with his wife Camille for his sexual assault trial at the Montgomery County Courthouse in Norristown

FILE PHOTO: Actor and comedian Bill Cosby arrives with his wife Camille for his sexual assault trial at the Montgomery County Courthouse in Norristown

‘SUD JE POTPLAĆEN’ Žena Billa Cosbyja: ‘Linčuje ga gomila rasista, nema pravde’