U proteklih tjedan dana nestalo je jedanaestero maloljetnika, a najmlađa ima samo 13 godina. Policija moli za pomoć. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla pomoći u njihovoj potrazi, javite se na nestali.hr ili u najbližu policijsku postaju.

Emina Rizvani (13)
Visoka je 165 cm, ima kestenjastu, ravnu kosu te velike, kestenjaste oči. Ovalnog je lica, a od značajki na licu ima ravan nos srednje veličine i ovalne uši slobodne resice. Srednje je tjelesne građe. Nestala je 25. svibnja, udaljivši se s adrese u Rijeci u nepoznatom smjeru.

Bajram Beljulji (14)
Od informacija je jedino poznato da se udaljio s adrese boravišta u Vukovarskoj ulici u Rijeci u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Elvis Hudorović (15)  

Foto: Nestali.hr
Nestao je 26. svibnja, udaljivši se s mjesta nestanka u Rijeci u nepoznatom smjeru. Od informacija je još samo poznato da se nestanak vodi u PU primorsko-goranskoj.

Ignac Đulijana (16) 

Foto: Nestali.hr
Djevojka je visoka 152 cm, ima smeđe oči i smeđu kosu te je srednje tjelesne građe. Nestala je 29. svibnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u jaknu, majicu dugih rukava i traperice.

Luka Gostimirović (16)  

Foto: 03
Visok je 180 cm, ima kestenjastu kosu i smeđe oči te je mršave tjelesne građe. Dječak je nestao 1. lipnja, udaljivši se adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu s kapuljačom, zelenu majicu, kratke hlače, crvene tenisice i nosio je ruksak.

Vjerana Halilović (17)  

Foto: Nestali.hr Djevojka je nestala 29. svibnja, udaljivši se s adrese u Vukovarskoj ulici u Rijeci. .

Alen Ivkovčić (17) 

Foto: Nestali.hr
Visok je 170 cm, ima smeđu kosu i oči iste boje, te je četvrtastog lica i srednje tjelesne građe. Nestao je 29. svibnja, udaljivši se s adrese u Lugu Samoborskom.

Ana Srebrenović (17) 

Foto: Nestali.hr
Visoka je 160 cm, nosi cipele broj 38, a ima ravnu, svijetloplavu kosu. Oči su joj plave boje te ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka nosila je bijelo-ružičastu majicu kratkih rukava, ružičaste kratke hlače i tamnocrvene tenisice. Nestala je 27. svibnja u Zagrebu.

Lara Vujčić (17)  

Foto: Nestali.hr
Visoka je 165 cm, ima riđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 29. svibnja, udaljivšu se s adrese u Zagrebu.

Antonijo Oršuš (17)
Visok je 182 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Nestao je 26. svibnja, udaljivši se s mjesta boravišta u Rijeci u nepoznatom smjeru.