Očajna supruga i majka dvije male djevojčice javila se portalu The Sun, kako bi od njihove kolumnistice Dear Deidre tražila savjet. Naime, njezin suprug se loše ponaša prema djeci i prema njoj jer je želio dobiti sina, a nije.

Nesretna žena ne zna što napraviti. Razmišlja o tome da ga izbaci iz kuće.

Ovo je njezina priča, a niže je savjet koji je dobila: 

Draga Deidre,

moj suprug opisuje našu curicu kao strašnu egocentričnu divu, a njoj je svega šest mjeseci. Našoj najstarijoj kćeri su tri godine.

On je bio jako razočaran kada mu se nije rodio sin. Ja sam ta koja se diže noću, hrani djecu, čisti kuću i kuha za sve.

Dreamstime

HRVATSKA LIJEČNICA: ‘Zlostavljanje djeci ostavlja vidljive promjene na mozgu…’

Nakon prve kćeri želio je drugo dijete i obećao je da će se više potruditi. Međutim, kada sam ponovno rodila curicu nije mogao sakriti svoje razočaranje. Njemu je 40, a meni 37 godina. 

Jako je bezobrazan i prema meni – na rubu sam.

U kući je sve bilo savršeno kada ga zbog posla nije bilo dva tjedna.

Trebam li ga izbaciti iz kuće?

blankFoto: Dreamstime

Savjet:

Nerado kažem da biste trebala izbaciti oca svoje dvoje male djece, ali bojim se poruka i tenzija koje vaše djevojčice upijaju, ali i za njihovu sigurnost, povrh sve te tjeskobe u kojoj živite.

Možda će shvatiti da se mora radikalno promijeniti ako mu kažete da iseli, ali nekako ne vjerujem u to.

Neće biti lako što god da se dogodi, stoga pokušajte pronaći podršku stručnjaka putem vašeg liječnika opće prakse ili organizacije Relate (relate.org.uk).

blank

blank

TUŽNO I LIJEPO Za rođendan dobila čestitku od oca koji je umro prije 5 godina

Kineska metoda određivanja spola djeteta

Ako je vjerovati staroj kineskoj metodi, spol djeteta moguće je odrediti tijekom trudnoće i to prema godištu majke i mjeseca kada je dijete začeto. Ova metoda stara je oko sedam stoljeća, a spominje se i u zapisima iz kraljevske grobnice. Stare tablice po kojima se to računa nalaze se u Institutu znanosti u Pekingu.

blankFoto: babymed.com/screenshot Da bi znatiželjnim roditeljima život bio lakši i da ne bi morali koristiti tablicu, stručnjaci su napravili vrlo jednostavan online kalkulator, a isprobati ga možete i na portalu Babymed

Osim saznanja je li nerođeno dijete curica ili dečko, kalkulatorom se može izabrati i pravo vrijeme za začeće kako bi dijete bilo upravo spola kojeg želite.

VIDI OVO: 15 bizarnih činjenica o spermi