Njemačko-američka glumica i bivši model Diane Kruger (41) očekuje prvo dijete s Normanom Reedusom (49), zvijezdom američke serije ‘Živi mrtvaci’. 

Reuters/Pixsell

KRAJ LJUBAVI Diane Kruger i Joshua Jackson prekinuli nakon 10 godina veze

Kruger, koja je zahvaljujući filmu ‘U sjeni’ gdje je glumila na njemačkom 2017. proglašena najboljom glumicom, prvi se put u javnosti pojavila s Reedusom na dodjeli filmskih nagrada Zlatni globus u siječnju ove godine. Mediji su o njihovoj ljubavnoj vezi nagađali još od ožujka prošle godine, kad su viđeni kako se ljube u New Yorku.

23rd Annual Critics' Choice Awards - Arrivals - Los Angeles | Autor: O'Connor/Press Association/PIXSELLFoto: O’Connor/Press Association/PIXSELL

EKSPERIMENT D. Kruger: Proljepšala sam se otkad sam se odrekla alkohola

Nagađa se da je Kruger već bila u poodmakloj trudnoći kad se ranije ovog mjeseca pojavila na filmskom festivalu u Cannesu, iako o tome nije javno govorila. Mnogi su primijetili da je glumica tada izbjegavala alkohol, nosila šire haljine nego inače, te da je rano napustila party nakon festivala.

VIDI OVO: 7 najbizarnijih fetiša na svijetu

24sata

24sata

KAO ZOMBI Daryla iz serije ‘Živi mrtvaci’ obožavateljica ugrizla za prsa

Diana je prije Normana deset godina bila u vezi sa zvijezdom serije ‘Preljub’ Joshuom Jacksonom (39), a prekinuli su u srpnju 2016.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.itFoto: Pixsell/pierpaolomariani.it

Ovo će Diane biti prvo dijete, dok Norman ima sina Mingusa Luciena Reedusa (18) iz petogodišnje ljubavne veze sa manekenkom Helenom Christensen.

Pixsell

Pixsell

JOŠ JEDNOM Keaton izaziva Allena: Woody, budi muško i snimaj sa mnom

24sata | Autor: 24sataFoto: 24sata

Od kad je engleski glumac Andrew Lincoln (44) najavio da će u idućoj sezoni napustiti seriju, Reedusu koji od prve epizode glumi popularni lik Daryla Dixona je obnovljen ugovor prema kojem će dobiti 20 milijuna dolara, što ga čini jednim od najplaćenijih televizijskih glumaca.