Nisu bile zadovoljne svojim izgledom, ali za razliku od mnogih, one su odlučile nešto poduzeti – željele su izgledati vitkije, ljepše, seksepilnije… I uspjele su o tome.

KAKO DO VITKOG TIJELA Otkrila je svoju tajnu savršene linije: Pomaže mi masna hrana

Radi se o pet mladih majki koje su odlučile transformirati svoja tijela uz tzv. 28 Day Weight Loss Challenge, stranici namijenjenoj majkama bez puno slobodnog vremena. Tamo se nalazi preko 4000 zdravih recepata za mršavljenje i 350 videa sa raznim vježbama.

Pogledajte kako su izgledale prije, a kako sada:

1. Julia Meadows

Julia’s INCREDIBLE booty transformation took just 8 months! https://bit.ly/2JZ9vuU

Objavljuje The Healthy Mummy12. svibnja 2018

Ona je izgubila 11 kilograma.

– Lijeva fotografija snimljena je na samom početku mojeg izazova lanjske godine. Ne samo da sam oblikovala svoje tijelo, već sam od nesretne žene postala ona koja uživa u životu, trči polumaratone i živi zdravo – rekla je Julia.

2. Nikki Myles

Nikki, you are KILLING IT! Join her on the 28 Day Belly Blaster challenge today! https://goo.gl/dhTgcn Nikki says, “…

Objavljuje The Healthy Mummy8. svibnja 2018

Danas ima 30 kilograma manje.

– Misli da ove dvije fotografije govore više od riječi. Razlika među njima je 12 mjeseci. Evo što se može postići kada odlučite zdravije živjeti – opisala je Nikki svoje iskustvo i dodala da se nije odricala određene grupe hrane kako bi postigla cilj, već je pomalo uživala u svemu, prenosi healthymummy.com.

3. Shantelle van der Leeuw

AMAZING results from Shantelle van der Leeuw! This mama has transformed her health and body using The Healthy Mummy 28…

Objavljuje The Healthy Mummy26. travnja 2018

Ona je lakša za 34 kilograma

– Kod mene su glavnu ulogu imali recepti ovog izazova i zdravije alternative određenoj hrani. Imala sam 109 kilograma, a sada imam 75 – rekla je.

4. Elyce Fulford

Objavljuje Elyce Fulford3. veljače 2017

Izgubila je 22 kilograma

– Ništa me ne uzbuđuje više od toniranja svoje stražnjice i jedenja hrane u kojoj uživaju i moja djeca. Dođite i pridružite se u ovom izazovu tisućama žena na putu ljubavi, zdravlja te vrlo dobre hrane i vježbi – kazala je Elyce koja će nastaviti s ovakvim režimom kako bi izgledala još bolje.

5. Sascha Farley

Gorgeous mum-of-two Sascha has dropped an incredible 25kgs in JUST FIVE MONTHS! Read more https://www.healthymummy.com/bye-baby-weight-hello-hot-bod/

Objavljuje The Healthy Mummy16. svibnja 2018

Ona ima 30 kilograma manje.

– Evo kako sam izgledala tada, a kako izgledam sada. Nema tu velike tajne – zdrava hrana, određene vježbe i dosljednost – rekla je Sascha.

DOKAZ DA SE MOŽE Drastično su smršavjeli: 10 top transformacija na Instagramu