Home video viral

Bježi mi s očiju! Mandžukić nije htio ni pogledati bivšeg kolegu

Gladniji nego ikad, poručio je Leonardo Bonucci sredinom srpnja prošle godine kada je iz Juventusa u iznenađujućem transferu prešao u Milan.

Poslije sedam godina služenja ‘bianconerima’ postao je kapetan ‘rossonera’ i odlučio ih povesti u nove uspjehe svojom glađu.

FINALE KUPA: JUVENTUS – MILAN 4-0 Kalinićev autogol, Mandžin 20. trofej: Juve razmontirao Milan

Ipak, poslije sinoćnjeg finala talijanskog kupa nije ostao sit jer ga je njegov bivši klub razbio 4-0 u Rimu. Tamo je stasiti talijanski stoper imao problema s bivšim kolegom, Mandžukićem.

Naš je reprezentativac igrao sam u napadu i konstantno ‘maltretirao’ Leonarda i njegovog kolegu Alessija Romagnolija, a kako je Juve u drugom poluvremenu brzinski skočio na 4-0 i uzeo svoj 13. kup, nervoza kod Bonuccija je samo rasla i rasla.

VIDEO

U nekoliko navrata su se naguravali pa se Bonucci htio prijateljski pozdraviti, međutim, kod Marija to ni inače ne prolazi jer na terenu je s protivnikom neprijatelj.

Navijači Juvea oduševljeni su gestama Mandžukića, smatraju kako je to izraz ljubavi prema klubu budući da je Bonucci taj koji je otišao, svojom voljom, u redove ljutog sportskog rivala.

Posljednjih tjedana se pisalo o Gattusovom divljenju Mandžukićevoj karijeri, Mario je, svakako, želja milanskog kluba i nakon šest trofeja u dresu ‘stare dame’ u tri sezone, lako je moguće da će promijeniti sredinu.

Taman kad u vitrine pospremi i svoj treći ‘scudetto’, 21. trofej u karijeri…

Tags

NordVPN Specijalna Ponuda