Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac (37) i njezin suprug Luka Lazukić (37) su u srijedu dali iskaz javnom tužiteljstvu u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog nasilja u obitelji nakon što je pjevačica supruga tužila za zlostavljanje. 

Foto: Instagram

Iako IT stručnjak Lazukić već danima na upite novinara odgovara kako nije bilo nikakvog nasilja te objašnjava kako je Nataša modrice dobila ‘na masaži’  danas su procurile nove informacije o problemima u njihovom braku. Navodno je Luka tražio od Nataše da mu rodi još jedno dijete kako bi ju mogao držao u svoja četiri zida. 

 – Kada je Nataša rekla Luki da ide kod kuma i kolege Alena u studio kako bi snimila nove pjesme, on je podivljao i pokušao je nagovoriti da odustane od snimanja. Govorio joj je kako je rano da se vrati na posao jer je nedavno rodila i da bi se trebala brinuti o Katji. Luka je smatrao da je potrebna u kući i nije mogao podnijeti da je drugi muškarci gledaju na nastupima – kaže izvor blizak pjevačici za srbijanske novine ‘Kurir’. 

Srbijanska pjevačica često je objašnjavala Luki kako im ponestaje novca i da se mora vratiti u studio snimati nove pjesme. 

– On je zbog toga radio probleme i vikao na nju. Nije joj dozvoljavao ni da dovrši rečenicu. Prvo mu je počelo smetati što je Nataša ‘zaljubljena’ u Katju, a onda joj je rekao da hitno moraju dobiti drugo dijete. Nije htio da između njihove djece bude velika razlika u godinama. Ona mu je pokušala objasniti da nije prošlo ni dva mjeseca od poroda te da nisu u dobroj financijskoj situaciji – otkrila je bliska prijateljica te dodala kako joj se Nataša nedavno požalila da ne može više izdržati njegov pritisak. 

Foto: Instagram

Natašin PR tim potvrdio je priču bliske prijateljice te dodao kako ne želi davati bilo kakve izjave dok pjevačica prolazi kroz najteži period života. 

Bekvalac je u svom iskazu na sudu otkrila i da je za vrijeme njihove veze pronašla nalaz koji ukazuje da Lazukić ima psihičkih problema.

– Čula sam kada je rekao da će tražiti skrbništvo nad djetetom i tada sam shvatila da je on teški psihički bolesnik. Pronašla sam i liječnički nalaz u kojima sve detaljno piše, a između ostalog i da je bolesno ljubomoran – objasnila je srbijanska pjevačica Nataša.

Foto: Instagram

Osim što je iskazala zabrinutost za suprugovo psihičko stanje, Bekvalac je na sudu rekla i kako je Luka  kao otac potpuno odsutan i nezainteresiran za njihovu tromjesečnu kćerku Katju.

– Kada sam ga jednom prilikom upitala koliko li sretan, rekao je kako se od rođenja Katje osjeća kao da ne postoji što ga čini depresivnim – zaključila je pjevačica.