Nakon što je Amerikanka Emily Goldberg jučer na svom profilu društvene mreže objavila privatne fotografije i poruke preminulog DJ-a Aviciija i sebe, još je jedna njegova bivša dobila potrebu medijski se eksponirati. Model i blogerica Racquel Natasha Bettencourt (30) posvetila je podužu poruku glazbeniku pravog imena Tim Bergling. Par je bio zajedno od 2013., a prekinuli su nakon godinu dana. 

Foto: Privatni album/instagram

– Tim, osjećam se kao da smo do jučer bili nerazdvojni. Voljeli smo pričati i smijati se do samog izlaska sunca. Bili smo protiv cijelog svijeta. Sjećanja su to koja će trajati do kraja života. Unatoč svim našim usponima i padovima, uvijek sam htjela da budeš sretan i zdrav i da ti mogu pomoći pri svakom životnom koraku – napisala je Racquel. 

Foto: Privatni album/instagram

Dodala je kako je život očito ‘imao drugačije planove’ za nju i Aviciija te kako ju to sada žalosti. 

POHVALILA SE I PORUKAMA Bivša cura pokazala privatne fotke DJ-a Aviciija: ‘Srami se’

– Znam koliko si se snažno borio sa svim problemima. Dala sam sve od sebe da ti pomognem. Hvala ti što si mi pokazao i naučio me što je prava ljubav. Veza koju smo imali bila je toliko stvarna i čvrsta da zaista ne vjerujem da smo je ikada prekinuli do kraja. Zauvijek ćeš ostati u mom srcu – napisala je. 

Foto: Privatni album/instagram

 Kanađanka tvrdi i da su se ona i glazbenik razišli jer su tada oboje bili premladi za ozbiljnije korake u vezi. 

TEORIJE FANOVA DJ Avicii stihovima predvidio smrt? ‘Volio bih ostati mlad…’

– Bio si toliko poseban i nadaren i imao si najveću ulogu u mom životu. Samo želim da znaš da te nikada nisam prestala voljeti. Sada mi je najveća utjeha što je tvoja glazba ‘dotaknula’ živote milijarde ljudi i što će sjećanje na tebe i tvoj vedri duh zauvijek živjeti u svima nama – napisala je Bettencourt.

Foto: Privatni album/instagram

Na kraju je dodala kako Timovoj obitelji želi izraziti sućut kroz najteže vrijeme njihova života te kako je njezino ‘srce uz njih’. 

‘BIO JE SRETAN’ Šest dana prije smrti: Ovo su zadnje fotografije DJ-a Aviciija

– Odmori u miru predivni anđele. Nikada te neću zaboraviti. Hvala svima na porukama potpore – zaključila je Kanađanka. 

Foto: Privatni album

Njezine poruke također su izazvale ‘lavinu’ loših komentara fanova DJ-a Aviciija koji je u petak poslijepodne preminuo u 29. godini u Omanu. 

– Čekaj malo, nisi li mu upravo ti slomila srce prije pet godina? Dobro se sjećamo kada je Tim medijima rekao da te neće nikada zaboraviti i da je zbog tebe napisao par pjesama o slomljenom srcu. Uništila si ga, zato je i pio – jedan je od komentara. 

Drugi su joj rekli kako je sramotno da od njegove smrti radi promociju sebe i svog bloga.

Avicii death

Avicii death

OBAVLJENE SU OBDUKCIJE Novi detalji o smrti Aviciija: ‘Nema kriminalnih sumnji…’

– Do jučer nitko nije ni znao za tebe. Zar njegovim bivšim curama baš ništa nije sveto – upitali su se mnogi.

Slične komentare jučer je ‘dobila’ i Aviciijeva bivša djevojka Emily s kojom je nakon Racquel bio dvije godine u vezi. 

Foto: Privatni album

– Bio je moj najbolji prijatelj. Ne mogu vjerovati da više nikada neću vidjeti njegovo lice. Još uvijek zbrajam svoje misli – rekla je Emily. Fanovi su joj zatim napisali da se prestane promovirati na račun njegove smrti. 

Aviciijevo tijelo zrakoplovom će ovaj tjedan prebaciti u Švedsku, a njegov brat David doći će u Oman kako bi potražio odgovore oko njegove prerane smrti za koju se uzrok još ne zna. Tamošnja policija navodi kako nije bilo kriminalnih sumnji.