Vaterpolisti Jug CO-a pobjednici su Jadranske regionalne lige nakon što su u velikom finalu u Dubrovniku slavili protiv zagrebačke Mladosti 15-8 (4-1, 4-2, 3-3, 4-2) te veliku sezonu okončali sa svih 20 pobjeda – 18 u ligaškom dijelu i dvije na Final Fouru. 

Dubrovčani su očekivano stigli do naslova pobjednika, već nakon dvije četvrtine bilo je 8-3 za “jugaše” i bazen u Gružu već tada je mogao slaviti naslov. Loren Fatović i Lorenzo Renzuto su zabili po četiri gola, Maro Joković dva, dok su se u strijelce kod pobjednika upisali Luka Lončar, Xavi Garcia,Viktor Rašović, Nikola Pavličević i Luka Stahor.

Kod Mladosti je tri gola postigao Pavo Marković, dva Andrija Bašić, a po jedan Cosmin Radu, Fran Paškvalin i Lovre Miloš. 

Jug je u svih dosadašnjih deset izdanja lige bili u finalu, a ovo im je četvrti naslov te treći zaredom. Ovu ligu je triput osvajalo riječko Primorje, dvaput je pobjednik Jadran iz Herceg Novog, a jednom talijanski Pro Recco.   

Prvi naslov u ženskoj konkurenciji osvojile su vaterpolistkinje Mladosti koje su u finalu s 12-11 pobijedile Crvenu zvezdu.