Majka troje djece iz Rusije zadavljena je nakon što se našalila da njezin ljubavnik, s kojim je imala avanturu za jednu noć, ima mali penis.

Marina Kovalenko (29) upoznala je svog ubojicu u jednom lokalnom kafiću u Volgogradu. Muškarac (25) se ponudio da je otprati do kuće. Policiji je ispričao da se završili u njegovoj garaži gdje su se poseksali, piše Daily Mail.

– Marina se nakon seksa zezala na račun veličine njegovog penisa. Zbog toga je poludio, ponizila ga je – rekao je izvor policiji.

– Marinu je zadavio, a njeno tijelo odvukao u šumu i tamo zakopao – dodao je izvor.

Prijatelji su prijavili da je Marina nestala, a policija je ubrzo ušla u trag nepoznatom muškarcu. Najprije im je rekao da su jedan dio puta išli zajedno, a da je ona ostatak puta do kuće hodala sama. Međutim snimka s nadzorne kamere pokazuje da su bili skupa u garaži, kao i da je Marina nikad nije napustila.

– Nakon iznesenih dokaza, osumnjičeni je priznao policiji da je ubio nesretnu ženu te ih je odveo do mjesta gdje je sakrio njezino tijelo – rekao je glasnogovornik istražnog odbora.

– Zakopao je njezino tijelo duboko u šumi, na samom rubu sela – dodao je.

Marina je bila majka dviju djevojčica i sina, svi su navodno bili mlađi od 11 godina. Skrbništvo nad djecom preuzet će njihov otac.

Ubojica je neoženjen i nije dosad kažnjavan. Proglase li ga krivim, prijeti mu do 15 godina zatvora.