Igram Gogu, djevojku u kasnim dvadesetim godinama koja je dosta otvorena, energična, ekstrovertna. Radi u gradskom poglavarstvu, ali jako puno radi i na sebi, objasnila je Martina Stjepanović (28) svoju ulogu u seriji ‘Čista ljubav’ za portal showbuzz. Glumica je istaknula kako je njezin lik i jako seksi, a njoj je to ‘dobro sjelo’. 

Martini tako nije smetalo razgoliti se pred kamerama te je pokazala kako joj stoji crni korzet što je razveselilo muške gledatelje. Naime, Goga je u donjem rublju birala odjevnu kombinaciju te joj je bilo teško odlučiti se. To glumici nije prvi put da se skinula u ‘Čistoj ljubavi’, a u prošli put je nosila haltere te čipkasti, crni grudnjak i gaćice. U tom izdanju je pokušala zavesti glavnog lika Tome, kojeg je tada tumačio Ivan Herceg (36) i kasnije ga zamijenio Janko Popović Volarić (38). 

Foto: Nova TV

– Ovisi što se traži. Izgled nekad zna pomoći, a nekad i odmoći. Par uloga i nisam dobila zato jer su mislili da sam preatraktivna (reći ćemo tako), ali pomaže. Evo, za ulogu Goge bile su tražene te neke karakteristike koje imam, pa se uspije poklopiti – ispričala je svojedobno Martina koliko joj njezin atraktivan izgled znači u poslu. Smatra da se dobro snašla u svojoj prvoj većoj ulozi u seriji, a svidjela joj se i ekipa s kojom je snimala. 

Foto: Nova TV

Glumica se pohvalila da joj je privatni život uspješan kao i poslovni. U vezi je četiri godine te je istaknula da joj je dečko velika podrška i pun je razumijevanja što je za njezin posao veoma važno. Dodala je kako svadbu ili zaruke još ne planiraju. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

– Nismo još razmišljali o tome, nismo od onih osoba kojima se žuri vjenčati, ali kako bude vrijeme donijelo neke stvari, tako će se i to razvijati. Bez pritiska, kako bude teklo, tako će biti – zaključila je Martina.