PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Na snimci pivamo pismu ‘Dragi Bože, usliši mi molitve’, svojevrsnu himnu mojeg prijatelja Šoše. Razveselili smo se na njegovu rođendanu, ali tu ću pjesmu uskoro snimiti u studiju njemu u čast, pohvalio nam se Siniša Vuco (46).

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

[video: 1199317 / ]

Čim se Vuco uhvatio mikrofona, sa slavljenikom je završio na podu restorana. Zagrljeni su iz sveg glasa nastavili pjevati stihove “Majko moja, ne plači, suzu moju ne žali, što sam mladost, što sam starost, vinom krasio”. Prije ponavljanja refrena, raspoloženi tandem napunio se elanom te jedva ustao s poda. Vuco je na plesni podij dovukao bosonogu djevojku te joj nastavio pjevati, grliti je i nasmijavati.

– Sramotim i sebe i dicu. Ma pusti… Bili smo veseli, slavilo se. Hvala mom velikom prijatelju Vuci što mi je za rođendan napisao pismu – kratak je bio Šošo u telefonskom razgovoru. Nogometni je menadžer pravomoćno osuđen zbog ubojstva u sinjskoj diskoteci na 11 godina zatvora, no izašao je na slobodu nakon sedam godina. Trenutačno pregovara sa španjolskim nogometnim klubovima o transferu Hajdukova golmana Karla Letice.