Lucić je tijekom godina fotografije razmjenjivao s neimenovanom ljubavnicom, tvrdi Net.hr. Franjo Lucić u višegodišnjem je braku, a na svoju suprugu prebacio je dio poslovanja nakon što se našao u pravosudnim neprilikama.

Lucić je u svojoj posljednjoj imovinskoj kartici naveo veliku neimaštinu, pa tako tvrdi da nema ni kune ušteđevine, kao ni nekretnine, automobil, plovilo niti dionica. Po službenoj imovinskoj kartici Lucić je najsiromašniji HDZ-ovac u Saboru.

Franjo Lucić u šoku nakon objave eksplicitnih fotografija ponavljao je:  “Ovo je strašno, ovo je strašno, ovo je strašno”, nakon što je na portalu Net.hr osvanula serija eksplicitnih fotografija u kojima ga se dovodi u vezu sa seks skandalom s navodnom, neimenovanom ljubavnicom, piše Jutarnji list. 

“Ovo je krajnje… Ma, ne znam što reći osim da je riječ o potpunoj katastrofi. Netko je napravio čistu montažu, jer ja nemam nikakve veze s time. Ne znam uopće odakle to, jer to sa mnom nema nikakve veze, a ne znam ni tko to meni želi napraviti takvu štetu. Doista to ne razumijem. Ovo nema veze s istinom. Riječ je o krvoločnoj hajci na mene. Sad sam čuo za to i vidio. To je strašno što se radi. Da netko može ovako nešto učiniti i stojati iza toga, je stvarno ne mogu shvatiti”, rekao je Lucić za Jutarnji List i na novinaru rekao kako nema ljubavnicu.

“Naravno da nemam ljubavnicu. Živim normalnim obiteljskim životom. Nemam pojma što je ovo. Tko se s time igra, tko to slaže? Ne mogu doći k sebi. Što se meni još u životu treba dogoditi. Ovo je strašno, ovo je strašno, ovo je strašno”,  ponavljao je HDZ-ovac iz Pleternice, koji je ustrajao u tvrdnji da fotografije i priča nisu autentični.

“To je netko sve montirao. Tko zna odakle su te slike i kako je montirano “,  rekao je Lucić za Jutarnji. Dodao je i da ne zna što će učiniti.

Lucić je inače u braku, ima četvero djece, vjernik je i rado ističe svoje katoličanstvo. Prema informacijama kojima raspolaže Net.hr, fotografije u luksuznom hotelu snimljene su u studenome 2017. godine.

“Ne znam sam što ću učiniti. Šokiran sam, ali sigurno ću morati poduzeti neke pravne radnje da zaštitim svoju obitelj i sebe od ove bjesomučne hajke”, poručio je HDZ-ov zastupnik, protiv kojega je, inače, nedavno podignuta i optužnica zbog prošloljetnog slučaja podmićivanja novinara Telegrama Drage Hedla.