Na ruskoj stranici Rindes Architects možete pronaći niz fantastičnih interijera, najsuvremenijeg dizajna. Svaki je poseban na svoj način pa odabir nije bio jednostavan. Ipak, uspjeli smo izdvojiti jedan u kojem se osjeća utjecaj susjeda Skandinavaca. Izuzetno sofisticiran s pažljivim odabirom boja, tekstura i visokokvalitetnih materijala, upotpunjenih zlatnim detaljima, kao u najljepšoj kraljevskoj palači.

Ovaj je sanjiv ženstveni stan odjeven u nježne pastelne nijanse ružičaste i sive, i začinjen glamurom u Art Deco stilu. U njemu je sve pomno birano od mekanog kauča u dnevnoj sobi do mramornog stolića sa svjetiljkom i nevjerojatnom kadom u kupaonici, prostor zaista zadivljuje.

 

Stan se nalazi u Moskvi i veličine je 84 četvornih metara, i uređen je za mladu tročlanu obitelj. Za njegovo su fantastično uređenje zaslužne dvije žene Evgeniya Belkina iz arhitektonskog ureda Rindes Architects i umjetnica Elena Ivanova iz tvrtke Planifier A. Riječ je o trosobnom stanu koji za razliku od većine modernih domova nije otvorenog tlocrta, ali je lišen vrata u dnevnoj zoni. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, roditeljske spavaće sobe s garderobom, bijele dječje sobe i raskošne kupaonice.

Izvor: rindes.ru