Žene su godinama uzdisale za mojim obrvama i to me nerviralo. Stoga sam se odlučio na potpuno drugačiji oblik, rekao nam je Neven Ciganović (45) koji je zbog toga presadio dio kose na područje obrva.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1197139 / ]

Estetska korekcija na koju se modni stilist odlučio zove se FUE tehnika, a zbog novih čupavih obrva potegnuo je do Istanbula. Novitete u estetskoj kirurgiji prati u stopu, a prvi se u Hrvatskoj podvrgnuo ovakvom tretmanu.

– Htio sam sasvim drugačiji oblik, onako pomalo čupav i neuredan. Nakon ugradnje folikula kose u području obrva postigao sam novi oblik i gustoća – kazao je Cigi.

SKUPILA SE EKIPA Svi su gledali u dekolte Nele Kocsis i Ciganovićeve hlače

Neven je transplantaciju odlučio napraviti u Turskoj jer je najpoznatija po tretmanima presađivanja kose. Nakon FUE zahvata ne ostaju vidljivu ožiljci kao kod drugih oblika presađivanja, što je bio jedan od glavnih razloga zašto je izabrao ovu metodu.

– Jako je bitno izabrati pravu polikliniku koja ima iskustva s takvim zahvatima. Ako odete u neprovjerenog doktora rezultati mogu biti katastrofalni – rekao je Ciganović.

Foto: privatni album

Cijene tretmana kreću se između 10 i 20 tisuća kuna ovisno o klinici , ali i o broju presađenih folikula.

POPULARNIJA OD ROZGE Ciganoviću nije dovoljna Sevka: Želim tetovirati i Lidiju Bačić

-Tretman nije bio posebno bolan osim lokalne anestezije, samo presađivanje ne boli ništa. Jako je bitno da se nakon zahvata o njima brine prvih mjesec dana unutar kojih one prvo ispadnu pa ponovno krenu rasti. Skroz nove obrve izrastu između šest mjeseci i godinu dana – kazao je Neven koji se rezultatom brzo pohvalio na društvenim mrežama.

Foto: Privatni album

Cigi je po svoj ‘brushy brows’ išao u Istanbul

Dlakave obrve koje je popularizirala manekenka Cara Delevigne poželio je i modni stilist. Za presađivanje folikula kose koje je trenutno popularno u Turskoj potrebno je izdvojiti od 10 do 20 tisuća kuna. Cigi kaže da je vrlo važno odabrati pravu polikliniku kako ne bi došlo do katastrofe.

Burberry Prorsum Catwalk - London Fashion Week | Autor: Matt Crossick/Press Association/PIXSELLFoto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL