POGLEDAJTE VIDEO:

U novoj urnebesnoj epizodi originalne JoomBoosove serije“Prank’d”  Matija Lazarević poznatiji kao LayZ, se kao voditelj i producent okomio na prijatelje, ali i obične ljude. Ovaj put je ‘nadrapala’ njegova prijateljica i popularna hrvatska YouTuberica Andrea Fabric poznatija kao BiBi Andy.

Umjesto ugodne kave s prijateljicom Nikom Ilčić, koja je nastradala u prvoj epizodi emisije Prank’d, BiBi Andy proživjela je pravu dramu. Osim što je nepropisno parkirala auto, pauk ga srećom nije odvezao, ali sreća nije dugo potrajala. Nakon rutinske provjere, policajac je odlučio da je YouTuberica – kradljivica auta. Andrea je briznula u plač i nastala je drama…

– Pusti me! Ne diraj me! – vikala je, a što se kasnije dogodilo pogledajte u videu.

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad…

Ako želite nekome smjestiti možete nam to javiti! U SMS prijavi navedite svoje ime i prezime, mjesto stanovanja, koga bi željeli prankati i na koji način.
Pošaljite SMS sa ključnom riječi PRANKD na 666555 i slijedite upute za prijavu. Cijena: 3,72 kn/SMS
Služba za korisnike:customer.care@ccsupport.biz ili 01 63 88 160 od 09 do 17 sati. 
Organizator usluge: 24sata d.o.o.
Tehnička podrška (davatelj usluge): NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb, OIB: 59547672558. Tel: 01 6388 160.