Iako se Pannonian Challenge ove godine održava ranije nego prijašnjih godina, ne brinite, komarci i odlična zabava i ovaj put bit će prisutni!

Najveći festival urbanih sportova u ovom dijelu Europe, 19. Pannonian Challenge, predstavio je ovogodišnji program. Ljubitelji ekstremno dobre zabave moći će uživati u vratolomijama BMX, skate i roller vozača u najranijem periodu do sad, od 28. svibnja do 2. lipnja, no iako je termin raniji nego ikad, ono što sa sigurnošću možemo obećati jesu odlična zabava i mnoštvo komaraca, koji su s godinama postali i zaštitni znak Pannonian Challengea.

Samir Kurtagić

 

Samir Kurtagić

 

Ove godine na festivalu će biti više od 300 vrhunskih sportaša iz cijeloga svijeta, a zanimljivost je i da je BMX i skate kao sport uvršten na listu Olimpijskih sportova, tako da ćemo ove godine u Osijeku moći pratiti i bodriti buduće olimpijce. Na zadovoljstvo posjetitelja, ulaz na sportski dio je besplatan.

Za zabavu na glazbenom dijelu festivala pobrinut će se Psihomodo Pop, Urban & 4, M.O.R.T. i brojni drugi, koji će kao i prošlih godina zagrijavati atmosferu do ranih jutarnjih sati. Odličnu glazbenu poslasticu već tradicionalno garantira otvorenje u dvorištu Kazamata, koje iz godine u godinu dovodi sve veći broj zaljubljenika u urbane sportove i glazbu.

Samir Kurtagić

 

Uz mnoštvo vrhunskih sportaša i glazbenika, Pannonian Challenge ove će godine po prvi put okupiti i stručnjake iz područja event menadžmenta. Prv put predstavit će se i “TO DO” sport event konferencija, koja će se održati u sklopu festivala 1. i  2. lipnja na Građevinskom fakultetu u Osijeku.

“TO DO” konferencija je događaj koji okuplja stručnjake iz različitih područja sporta i event industrije koji dijele svoje ideje, znanje i životno iskustvo s ciljem povezivanja i međusobnog razvoja. Najbolji stručnjaci u sport-event industriji predstavit će svoje projekte te raspraviti o trendovima i mogućnostima povezivanja i razvoja.

Samir Kurtagić

Samir Kurtagić

 

Ovo je do sad najznačajna konferencija u regiji, a ekipa iz organizacije ponosna je što je mjesto događanja upravo Osijek. Kotizacija za “TO DO” konferenciju je 300 kuna + PDV, a sav financijski prihod odlazi Centru za pružanje usluga u zajednici “Klasje”, koji će ovom donacijom financirati sportske aktivnosti svojih korisnika.

Ponovimo još jednom, Pannonian Challenge od 28. svibnja do 2. lipnja okupit će najbolje svjetske vozače urbanih sportova, stručnjake iz područja sporta i event industrije, kao i neke od najboljih izvođača i bendova u regiji te komarce – tako će spektakularno započeti još jedno zanimljivo i vruće ljeto u Slavoniji.

Sve informacije potražite na www.pannonian.hr!

Promo