Jučer smo prenijeli vijest Daily Maila koji je najavio kako je s emisijom The Grand Tour nakon treće sezone priča završena. Spominjalo se kako popularnom trojcu ugovori neće biti obnovljeni i kako Amazon ne planira daljnju suradnju. Uz to su naveli kako su do ovih informacija došli preko pouzdanog izvora bliskog produkciji Amazona. Vijest je naravno došla i do Clarksona, koji se doživio “blagi živčani slom”, a svoje frustracije je izrazio na Twitteru. Tako je za početak spomenute informacije nazvao “sra**em”.

 

Uz to, za osvetu Daily Mailu odlučio je započeti vlastitu lažnu glasinu napisavši: “Urednik Daily Maila George Greig uskoro će dobiti otkaz. Šteta. Oduvijek sam ga volio.”

 

 

U svakom slučaju, stari lisac je pokazao da je spreman za nove avanture i nove sezone humoristične automobilističke serije.

 

Filmska ekipa tek je završila drugu sezonu, a snimanje treće sezone još nije započelo. Stoga je i prerano za pregovore o produživanju ugovora. Zbog popularnosti emisije ali i ovih Clarksonovih oštrih riječi na Twitteru sada smo sigurni kako ćemo popularni trio još neko vrijeme gledati na malim ekranima.