Ja ne znam jesi li ti primijetila da je dosta ljudi uočilo istu stvar kod tebe i ti i dalje odbijaš prihvatiti tu činjenicu, rekao je Luka Rok (24) svojoj sustanarki Anezi (31) s kojom je razgovarao o njezinom ponašanju u Big Brother kući. 

Foto: RTL televizija

– U zadnjih par dana ti previše govoriš, a ja šutim i slušam. I malo sam iznenađen na trenutke – istaknuo je Zagrepčanin tijekom razgovora s pjevačicom koja je pažljivo slušala što joj ima za reći. Stanari Big Brother kući, koji su nedavno izmjenjivali francuske poljupce, zahladili su svoj odnos, a sada su o tome ozbiljno popričali. Luka je pričao Anezi o svim sukobima koje je imala u kući i kako mu smeta što ona odbija prihvatiti svoje mane. 

Foto: RTL televizija – Da ti kažem da si i ti u sto navrata, kao i svi mi ovdje, za boravka u ovoj kući, bila itekako površna, ti bi se uvrijedila i tražila bi primjer. I ti si također ispala primitivna u dosta navrata, ali ti to nećeš priznati, jer ti imaš svoje standarde – objasnio je Zagrepčanin pjevačici koji su njezini problemi. No ona se se nije htjela složiti s njegovim primjedbama. 

Foto: RTL televizija – Naravno, ja sam nadišla te glupe seksualne gluposti o kojima ti trkeljaš – zaključila je Anezi koja se nedavno požalila Dubravci (47) zbog Lukinih pipkanja ispod popluna.