Pošto smo imali isti menadžment, dugo se poznajemo s Edom Sheeranom. Puno smo se družili, čak i kockali zajedno u Las Vegas. Pitao nas je često kad ćemo više obraditi neku njegovu pjesmu i sada je bio savršen trenutak, prepričao je Stjepan Hauser (31), član 2Cellosa susrete sa poznatim pjevačem. 

Hauser je s kolegom Lukom Šulićem (30) obradio Sheeranovu pjesmu ‘Perfect’ i objavili su spot za nju, a dvojac je nedavno napravio i novi album ‘Score’. Ipak, obrada ovog hita se neće naći na tom albumu nego tek na sljedećem. 

– Gdje god da smo bili proteklih mjeseci, stalno smo čuli ‘Perfect’ i pomislili smo kako ta pjesma treba dobiti verziju na violončelu. Čim smo se vratili s američke turneje, ušli smo u studio i snimili je – istaknuo je Hauser. Dodao je kako nisu Sheeranu poslali pjesmu prije objave jer su ga, kako kaže, htjeli iznenaditi najnovijim uratkom. 

– Original pjesme ima odličnu melodiju i tempo i znali smo da će se lijepo pretočiti na violončelo. Prosudite sami. Mi mislimo da se uklapa – savršeno. Nadamo se da se Ed slaže – zaključio je Hauser koji sa Šulićem trenutačno radi na novom albumu. Spot za obradu pjesme ‘Perfect’ su snimili u zagrebačko Katranu, a na režiji je radio njihov dugogodišnji suradnik Kristijan Burlović i MedVid produkcija. 

Inače spot 2Cellosa ‘Game of Thrones’ u režiji Darka Drinovca, nominiran je za nagradu Porin u kategoriji za najbolji video broj, a čeliste će publika moći poslušati uživo na koncertima u Splitu 16. ožujka te u Zagrebu 23. ožujka.