Home Hrvatska Home VIDEO, FOTO: SEKSI RUSKINJA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA ZBOG – PLESA! Izbezumila je...

VIDEO, FOTO: SEKSI RUSKINJA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA ZBOG – PLESA! Izbezumila je domaćine pojavivši se bez rublja, ali očito je zaboravila gdje se nalazi

7
0

Ekaterina Andrejeva, 31-godišnja profesionalna trbušna plesačica iz Moskve, završila je iza rešetaka nakon što se snimka s njezina nedavnog nastupa u jednom egipatskom klubu u gradu Gizi na zapadnoj obali rijeke Nil proširila internetom i postala viralni hit.

Naime, zanosna Ruskinja razbjesnila je egipatske vlasti jer je plesala u oskudnom kostimu bez rublja.

– To što dotična radi nije nikakva umjetnost, već čisti nemoral. Njezini pokreti su ‘prljavi’ i potiču mladež na neposlušnost i blud. Naime, u Egiptu postoje jasna pravila kad je riječ o plesu – izvođač/ica mora nositi rublje, ali ono nipošto ne smije biti u boji kože – objasnio je egipatski tužitelj Hatim Fadl, a prenosi The Mirror.

Andrejeva, koja je plesala bez ikakva rublja, na kraju je ipak puštena iz pritvora, ali tek nakon što je platila jamčevinu u iznosu od 285 američkih dolara (oko 1660 kuna).

Ruskinji će vjerojatno zabraniti daljnje nastupe u Egiptu, a tamošnje tužiteljstvo još provjerava je li 31 .godišnjakinja uopće imala valjanu dozvolu za rad u njihovoj zemlji.

Podsjetimo, krajem prošle godine egipatska pjevačica Shaimaa Ahmed osuđena je na dvije godine zatvora jer je u spotu imala provokativne scene u kojima je aludirala na seks.