Big Brother je stanarkama prije nekoliko dana dao još jedan zanimljiv zadatak – svaki dan moraju provesti 35 minuta s nekim od muških stanara i, postavljajući im intimna pitanja iz privatnog života, saznati što više detalja o njima.

Danas su na red došli Antonio Benčak (21) i Tomislav Roso (26), a djevojke su odlučile da ih neće štedjeti.

Foto: RTL

Tomislav je djevojkama otkrio kako mu je najduža veza potrajala dvije godine te da je s bivšom djevojkom prekinuo nedavno.

– Nakon dvije godine već počneš razmišljati o nečemu ozbiljnijem – rekao je Splićanin. Dodao je kako se prije prekida dvoumio ima li smisla nastaviti vezu no očito ga, kako tvrdi, nije pronašao. Stanarkama je otkrio i kako je, za vrijeme boravka u Parizu, ljubio atraktivnu djevojku. 

Foto: RTL

I Antonio je otkrio kako je u vezi s bivšom djevojkom bio gotovo dvije godine. Vezu je prekinuo on jer je, kako kaže, tada imao samo 19 godina i nije bio spreman na veliki korak poput zaruka. Križevčanin je priznao i tko je od djevojaka u kući njegov tip.

Foto: RTL

– Moj tip cure po izgledu je definitivno Anezi, ali po svemu ostalome Lucija – rekao je Antonio. Stanarke je najviše šokirao priznanjem da je prošlo ljeto bio u ‘klinču’ s dvije djevojke odjednom. 

– Bilo je to na Zrću. Prišle su mi dok sam ispijao piće, a kasnije smo se zajedno provodili – rekao je Antonio. Tim je priznanjem razočarao svoju ‘simpatiju’ Luciju Stojak (23) koja je za vrijeme razgovora izgledala nezainteresirano te je britvicom brijala noge. 

Foto: RTL

– Antonio, odvratno je to što pričaš. Ne želim više ni slušati – rekla je Splićanka. Big Brother stanari su se pohvalili i seksom u moru, a Antonio je rekao kako od ‘akcija’ u slanoj vodi ipak više preferira one u slatkoj.