Home viral

PRIPREMITE SE ZA SEKS, KRIMINALCE I PUNO PUCNJAVE Novi film o najseksi voditeljici “Lota” u bivšoj Jugoslaviji očito neće biti za mlađe od 18 godina

Jedna ukrajinska producentska kuća najavila je snimanje dokumentarca o životu Suzane Mančić (61), fatalne plavuše koja se u bivšoj Jugoslaviji proslavila kao nejseksepilnija voditeljica “Lota”.

Kako piše srpski Kurir, Ukrajinci u filmu namjeravaju otkriti baš sve pikanterije iz života ove popularne Beograđanke. Dokumentarac će trajati dva sata, a planirano je da se na jednoj ukrajinskoj televiziji emitira u četiri epizode.

– Suzana je odbijala mnoge opasne kriminalce, opsjedali su je brojni poznati muškaraci, svojedobno je svjedočila i pucnjavama… Sve to želimo ispričati u dokumentarcu, a planiramo prikazati i njezina dva kućna pornića, koja je snimila s bivšim suprugom Nebojšom Kunićem i sadašnjim partnerom, Grkom Simeonom Ocomokosom – rekao je izvor blizak Ukrajincima Kuriru.

Produkcijska kuća namjerava razgovarati i s oba Suzanina partnera iz spomentih videa – žele, kažu, saznati u kakvim su odnosima ostali s bivšom voditeljicom “Lota” poslije skandala.

Mančić još nije komentirala medijske napise o snimanju filma, a nije poznato ni hoće li Ukrajincima ustupiti prava na emitiranje isječaka iz svojih kućnih pornića.