Nakon što se Ariel Winter (19) na međunarodnom filmskom festivalu Palm Springs pojavila u duboko dekoltiranoj haljini, njezin imidž na Twitteru je komentirao poljski novinar Ivo Widlak.

– Kad žena ovako pokazuje sise ‘na izvol’te’, kao da izravno poziva muškarce da je zgrabe za te iste sise – napisao je Widlak, aludirajući kako mlada glumica izborom odjeće poziva i potiče na seksualno uznemiravanje.

Naravno, na Arielin odgovor nije trebalo dugo čekati.

– U pravu si. A ono što ti možeš očekivati zauzvrat jest moje lijepo stopalo u štikli koje te udara točno između nogu… Moje tijelo je moje i samo moje, bez obzira na izbor odjeće! Žene nisu predmeti. Točka – odbrusila mu je glumica, ali Widlak, umjesto da se “pokrije po ušima”, nastavio je po svome.

– Bit ću potpuno iskren – vrlo je jednostavno – dama se tako ne odijeva. Između ostaloga, ti si ‘zvijezda’ jedne jedine serije (‘Moderna obitelj’), a kad se ta ista prestane snimati, tvoja karijera je gotova! Umjesto da iskoristiš navodnu slavu u dobre svrhe, ti samo pokazuješ tijelo kako bi ljudi imali o čemu raspravljati – zaključio je Ivo.