Home Hrvatska Home FOTO: “OVA VJENČANICA NIJE ZA ONE SLABIJEG SRCA” Španjolski brend izbacio neobičnu,...

FOTO: “OVA VJENČANICA NIJE ZA ONE SLABIJEG SRCA” Španjolski brend izbacio neobičnu, skroz prozirnu kreaciju, čitateljice u čudu: “Malo je previše”

17
0

Vjenčanje je poseban dan koji svatko želi isplanirati po svom ukusu. Jedan od najtežih izbora za mladenke predstavlja vjenčanica koje vrlo često više nisu tradicionalne i bijele duge haljine.

Dugačke, kratke haljine, raznih boja i krojeva, danas sve prolazi. Neke će se djevojke odlučiti izgovoriti sudbonosno ‘da’ u ružičastom, neke u žutom, neke u zelenom. Čitateljice je ipak iznenadila kreacija kojom se pohvalio španjolski brend Pronovias.

Ovaj proizvođač vjenčanica odlučio se na nešto sasvim drugačije – posve prozirni kombinezon na strateškim mjestima prekriven kristalima. Kako stoji u objavi na službenoj stranici na Instagramu, timu krojača trebalo je više od 244 sati da je izrade, a ušiveno je više od 200 kristala u obliku čipke.

 

Većina je ipak komentirala da je ‘ovo malo previše’. Fotografija je objavljena i na stranici Lisa’s Wedding World na Facebooku gdje su korisnici zaključili da je primjerenija za neki noćni klub te da nije za one ‘slabijeg srca’.