U predstavi igraju Nina Violić, Filip Vidović, Ana Begić, Niška Kušelj, Jelena Perčin i mnogi drugi. Dugo iščekivanu predstavu ‘Ciganin, ali najljepši’ u Hrvatskom narodnom kazalištu nisu propustili mnogi glumci, voditelji i političari. 

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL 30.12.2017., Zagreb, HNK – Premijera predstave Ciganin, ali najljepsi, Kristijana Novaka. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

‘Sređeni’ Davor Meštrović došao je sa suprugom Senkom. U predstavi je uživao i Miroslav Ćiro Blažević sa suprugom Zdenkom te Sandi Cenov i njegova supruga Ilina. ‘Ciganina’ je gledao i Zoran Šprajc koji je za prisutne fotografe spremno pozirao sa suprugom Zdenkom. Matija Dedić i njegova žena Marina također su izabrali HNK za subotnji izlazak.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL 30.12.2017., Zagreb, HNK – Premijera predstave Ciganin, ali najljepsi, Kristijana Novaka. Sandi Cenov. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Iz gledišta predstavu su prvi put imali prilike gledati i Goran Bogdan, Bobo Jelčić, Miki Manojlović, Irena Škorić, Gordan Jandroković i Zlatko Hasanbegović.   

Predstavu ‘Ciganin, ali najljepši’, prema romanu Kristiana Novaka, režirao je Ivica Buljan, a dramatizirao Ivor Martinić.