Home Hrvatska Home VIDEO: OSUĐENIK NA SMRT SE SLOMIO I U SUZAMA PAO NA ZEMLJU...

VIDEO: OSUĐENIK NA SMRT SE SLOMIO I U SUZAMA PAO NA ZEMLJU Posljednji susret s kćeri bio je previše, zagrlila ga je i veselo mu rekla: “Pa-pa tata”

9
0

Snimka srcedrapajućeg prizora u kojem kineski zatvorenik posljednji put pozdravlja svoju kćerkicu, proširila se kineskim medijima. Dijete je veselo mahalo ocu nesvjesno što ovo odvajanje znači za ostatak njezinog života.

Video je snimljen u zatvoru u Daqingu na sjeveroistoku Kine, piše Daily Mail. Zatvorenik, 30-godišnji vozač Li Shiyuan, snimljen je na dan egzekucije kako se pozdravlja s obitelji. Posljednji su ga put došle vidjeti supruga i kćer te majka koja nije mogla prestati plakati.

Kad je Li još kroz rešetke vidio majku i suprugu, samo je ponavljao: ‘Dajte mi da zagrlim kćer…’ To su mu i omogućili kad su izašli prije nego su odveli na izvršenje kazne.

Li je osuđen da je uzrokovao smrt tri osobe u svibnju 2015. Kako pišu kineski mediji, u karaoke baru se posvađao s tri maldića, a potom sjeo u auto i vozio za njima tražeći osvetu. No, vozač automobila koji je ganjao, izgubio je kontrolu nad vozilom i auto je sletio s ceste. Odmah nakon toga se zapalio i sve tri osobe su na mjestu preminule. Lija su odmah zadržali na policiji, a već idući dan sudac mu je izrekao smrtnu kaznu.

 

Li je pred majkom na izlasku iz zatvora kleknuo iskazujući joj tako na tradicionalan način poštovanje, a ona ga je zagrlila i snažno zaplakala. Suprugu i kćer je zagrlio, a djetešce mu je mahalo na odlasku ne shvaćajući da ga više nikad neće vidjeti. Li je nakon toga prebačen na mjesto gdje su mu dali smrtonosnu injekciju.