Djevojka iz Hong Konga podvrgnula se čak 30 estetskih operacija i to samo kako bi impresionirala svog dečka. Berry Ng (22) počela je obavljati estetske zahvate kada je imala samo 17 godina da bi nalikovala zapadnjačkim supermodelima. Sada zbog svega žali. 

Berry tvrdi da je sve počelo kada je naletjela na oglas u kojem je jedan studio za ljepotu nudio paket tretmana za uljepšavanje po jeftinijoj, studentskoj cijeni. Tri injekcije botoksa ubrizgala je za stotinjak dolara no u studiju su je brzo uspjeli nagovoriti na dodatne zahvate pa je prihvatila ponudu za nešto više od 2000 dolara. Toliko je bila zadovoljna rezultatima te je počela učestalo tražiti načine kako bi se mogla uljepšati i ubrzo je postala ovisna o estetskim zahvatima. Stvar se dodatno pogoršala kada je sa 20 godina upoznala dečka i počela ispunjavati njegove želje u vezi svojeg izgleda. Osim što je bio nasilan i maltretirao ju, stalno ju je uspoređivao s drugim ženama. Ubrzano je gubila samopouzdanje te je u roku od samo šest meseci obavila 30-ak zahvata. Operirala je nos i očne kapke, ispunila bore na čelu te podebljala usne, obraze i bradu. 

– Da mi je samo ponekad rekao ‘prekrasna si’, bila bih prestala sa svime – ispričala je Berry za China Press

Tražio i da poveća grudi

Posljednje na što se ‘požalio’ prije nego su prekinuli vezu bile su njezine, kako je mladić tvrdio, premale grudi pa ih je povećala. Dok se oporavljala od zahvata osvijestila ju je reakcija vlastite majke koja joj je rekla da se operacijama potpuno deformirala. 

Berry je napokon prekinula ‘otrovnu vezu’ i sada putem YouTubea objavljuje svoje teško iskustvo te se nada da će mlade djevojke odgovoriti od estetskog korigiranja.

‘Mlade cure su glupe, kao što sam bila i ja’

Njezina priča naišla je na velik odaziv te su joj se brojne mlade žene javljale s istim problemima – mladićima i muževima koji su ih kritizirali zbog izgleda i navaljivali da se operiraju. 

– Dečki zapravo imaju velik utjecaj na svoje djevojke. Kriziraju njihov izgled, a one ih, glupe kao što sam bila ja, slušaju. Zato sam svoju priču objavila na YouTubeu – kaže Berry.