Oprah

Foto: © LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL

Jedna od najutjecajnijih žena na svijetu već je 31 godina u vezi sa Stedmanom Grahamom, no par se ne namjerava vjenčati. Upravo zbog toga, o Oprah kruže razne glasine, među kojima je i ona da joj je partner ‘paravan’ jer je ona zapravo lezbijka. Voditeljica je objasnila da ne želi biti u brak jer oboje imaju ‘tradicionalne’ poglede u vezi toga što znači biti supruga i suprug. 

– Nikad se ne bih mogla uklopiti u tu ulogu – rekla je Oprah.

Leonardo DiCaprio

'The Revenant' Press Conference In Tokyo | Autor: Kento Nara/DPA/PIXSELLFoto: Kento Nara/DPA/PIXSELL

Nakon što se George Clooney skrasio uz pravnicu Amal, Leonardo sada ponosno nosi titulu ‘vječnog neženje’. Leonardu ne nedostaje akcije na ljubavnom planu, a često je viđen u društvu slavnih manekenki, a najdraže su mu Victorijine anđelice. Leo je imao samo nekoliko ozbiljnih veza, a ni jedna ga nije uspjela ‘uhvatiti’. 

Jon Hamm

Baby Driver European Premiere - London | Autor: Matt Crossick/Press Association/PIXSELLFoto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL

Glumac je poznat po tome što ne želi brak. Upravo je to, navodno, razlog zbog kojeg je prekinuo svoju 18-godišnju vezu s Jennifer Westfeldt. Šuškalo se i da je Jennifer htjela djecu, a Jon nije. Zvijezda serije ‘Momci s Madisona’ navodno je pokušao osvojiti Kate Beckinsale no bez uspjeha. Za sebe kaže da je narcisoidan, no da nastoji biti dobar partner. ‘Jako mi je teško samome’, kazao je nedavno. 

Hugh Grant

BAFTA Film Awards 2017 - Arrivals - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELLFoto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Britanski šarmer ima dvoje djece s trenutnom partnericom, producenticom Annom Eberstein te dvoje djece s bivšom djevojkom Tinglan Hong. Njegova najpoznatija duža veza bila je s glumicom Elizabeth Hurley, koju je prevario. Grant smatra da je monogamija neprirodna te da nije normalno biti vjeran jednoj osobi ’40 godina’. 

Winona Ryder 

Winona Ryder attends 'Homefront' Junket - Los Angeles | Autor: HT/Press Association/PIXSELLFoto: HT/Press Association/PIXSELL

Glumica koju smo nedavno imali prilike gledati u seriji ‘Stranger Things’ za sebe kaže da je ‘serijski monogamist’. Winona je imala biz dugih veza, no nikada nije htjela na ruci nositi vjenčani prsten. ‘Radije bih da se nikada ne vjenčam, nego da iza sebe imam nekoliko razvoda’, rekla je nedavno. Winona tvrdi da joj je brak ‘potpuno nebitan’. Trenutno je u vezi s modnim dizajnerom Scottom Mackinlay Hahnom.