U srijedu bi se nastaviti četvrta sjednica saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor, na kojoj bi iskaze trebali dati svjedoci Božo Prka (10 sati), Ivan Šuker (11 sati), Mato Crkvenac (12 sati), Slavko Linić (13 sati) i Boris Vujčić (14 sati). 

 Kako je u ponedjeljak istraga protiv Ivice Todorića postala pravomoćnom, neizvjesna je sudbina saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor jer vladajući traže prestanak njegova rada, dok oporba smatra da može nastaviti s radom

‘Miljenić je trebao korektno unaprijed obavijestiti članove i svjedoke da sutra ne dolaze’

– Mislim da bi kolega Miljenić kao odvjetnik i kao bivši ministar pravosuđa trebao znati da Povjerenstvo nije prestalo s radom danas, a neće ni sutra. Prestalo je s radom jučer nakon što je Županijski sud potvrdio rješenje o otvaranju istrage protiv osumnjičenika Ivice Todorića i drugih. Prema tome, ono po samom zakonu prestaje s radom. Sutrašnja sjednica zakazana je prije no što je rješenje o istrazi postalo pravomoćno. Nakon što je potvrđena, bilo bi korektno da je gospodin Miljenić obavijestio svjedoke i članove da sutra ne dolaze. U najbolju ruku, sutra će se konstatirati da se rad ne nastavlja – rekao je sinoć Branko Bačić gostujući u RTL Direktu.