Home Sport viral

Kamenici je presudio Nantes: “Plinare” preuzima Saračević?

Kasim Kamenica više nije trener rukometaša RK PPD Zagreb, nakon serije loših rezultata, a što je kumovalo novim porazom u okviru EHF Lige prvaka kod Nantesa, potvrdili su iz redova hrvatskog prvaka.

Treneru Kamenici želimo zahvaliti na prikazanom trudu i maksimalnoj profesionalnosti u obavljanju jedne iznimno zahtjevne funkcije. Gospodin Kamenica prihvatio se jednog složenog zadatka na samom kraju prošle sezone, nakon čega nas je proveo kroz pripremni ciklus i uveo u novu sezonu u kojoj, nažalost, rezultati ali i izvedba nisu bili u skladu s očekivanjima uprave kluba. Treneru Kamenici želimo sve najbolje na poslovnom i privatnom planu, a mi ćemo novog trenera predstaviti na današnjoj konferenciji za medije – rekao je glavni menadžer kluba Božidar Jović. 

‘Plinari’ su u osam odigranih utakmica osvojili samo dva boda (dva remija) uz šest upisanih poraza i to je bio okidač za ovu smjenu. Zadnji su u svojoj skupini.

Kamenicu bi na klupi trebao zamijeniti Zlatko Saračević koji je trenutno pomoćni trener u našoj rukometnoj reprezentaciji i trebao bi biti predstavljen već danas na pressici poslije 12 sati.