Home Sport viral

Bez Nicole je bio prosjek, a uz nju postao treći igrač svijeta

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov (26) prava je faca, tu nema nikakve sumnje, što na terenu, što izvan. Naime, u finalu londonskog Mastersa u nedjelju pobijedio je Belgijca Davida Goffina 7:5, 4:6 i 6:3 i tako postao prvi debitant nakon Alexa Corretje koji je u prvom nastupu odmah osvojio završni Masters.

Grigor je tu osvojio 1500 bodova što ga je gurnulo na treću poziciju ATP ljestvice, a zaradio je i maksimalnu nagradu od 2,5 milijuna dolara.

Tko ne bi zaplakao od sreće?

Foto: TOBY MELVILLE

No, prije nešto više od godinu dana Dimitrov je bio ‘tek’ 40. igrač svijeta. Premalo je to bilo za tenisača silnog potencijala i nešto se moralo promijeniti.

– Uz dobar pristup, dobre ljude u okruženju i kvalitetnu podršku, sve se može postići. Niti jedan cilj nije nedostižan – bila je poruka Dimitrova poslije osvajanja Mastersa.

Ciljao je na dvije osobe. Prvi je trener Daniel Vallverdú koji s njim radi godinu dana, a za životnu sreću pobrinula se pjevačka zvijezda Nicole Scherzinger.

Prekrasna američka pjevačica i glumica hoda s bugarskim tenisačem od početka 2016. i to je jedan od velikih razloga zašto je Dimitrov toliko ‘skočio’. Uz to, Grigor je poznat kao veliki zavodnik na ‘touru’ – hodao je i sa Marijom Šarapovom.

Nicole je pak imala vezu sa F1 vladarom Lewisom Hamiltonom. Ta žena doista zna prepoznati pobjednika, a Dimitrov je pravi sretnik.

Od nedjelje teži za 2,5 milijuna dolara.

Nije loše, pogotovo jer mu sad slijedi odmor od naporne teniske sezone…

About last night…

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on

Lady in Red💃🏾

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on