Prva polufinalna emisija Supertalenta je završila, no o emisiji će se još dugo pričati. Iako su finale izborili Martin Kutnar Step Boysi, simpatije cijele Hrvatske osvojio je preslatki Nino Avdić iz Mostara. Šestogodišnjak zna glavne gradova svih država svijeta, a u nedjelju je svojim znanjem spašavao svijet kao mala verzija Jamesa Bonda.

U intervjuu za Dnevnik.hr kazao je da se osjeća kao zvijezda i kako bi najradije on bio žiri u Supertalentu.

– Kad hodam po ulici, stalno me netko zaustavlja da pokažem državu i reknem glavni grad i onda se samo osramote – opisuje Nino. Upitan želi li možda biti profesor geografije, Nino otkriva da bi to htio. No, nije to jedino zanimanje koje dolazi u obzir.

– Bio bih profesor geografije, kuhar, pekar, svašta nešto – kazao je maleni Nino i dodao kako će sa 17 godina imati djevojku.

O autogramima i fotografijama s obožavateljima Nino kaže: – Nemam ja papir, žele se samo slikati. Slikao sam se 957 puta. Stalno me netko po gradu slika – zaključuje ova mala zvijezda.

 

Simpatični šestogodišnjak zadobio je simpatije mnogih, a neki su se jako razočarali što nije završio u finalu. Naime, imao je isti broj bodova od publike kao i Step Boysi, no žiri je odlučio kako on ipak nije taj koji ide dalje.

– Šteta! Presladak je i definitivno je zaslužio ići dalje jer nemaju svi hrabrosti pred kamerama. Sudeći po ovom, sumnjam da će se više itko normalan prijaviti u Supertalent… Za mene je definitivno ovo talent jer naučiti ovakve stvari koje su za odrasle osobe sa 6 godina… no comment… Bravo mali! – komentirala je jedna Ninova simpatizerka.

– Mali je zaslužio finale… ali opće poznato je da u Lijepoj našoj prolazi sve osim pameti… sporedna stvar kod nas – komentirao je drugi.