Home Hrvatska Home VIDEO: TRUMPOW JAPANSKI SHOW KOJI SE MORA POGLEDATI Prvo je zaboravio Melaniju...

VIDEO: TRUMPOW JAPANSKI SHOW KOJI SE MORA POGLEDATI Prvo je zaboravio Melaniju u automobilu, a onda je izgubio živce kod hranjenja ribica!

18
0

Američki predsjednik Donald Trump tijekom azijske turneje susreo se s japanskim carom Akihitom, ali umjesto da mu se pokloni, kao što je to običaj i znak poštovanja u “zemlji izlazećeg sunca”, on je samo pognuo glavu.

Trump je i ovaj put, piše Dnevnik.hr, zaboravio na suprugu Melaniju, koja je ostala u automobilu dok je prvi čovjek SAD-a ćaskao s 83-godišnjim japanskim carem.

Američki predsjednik s domaćinom je obišao i njegovu palaču, gdje je, također prema japanskim običajima, u carskome ribnjaku trebao nahraniti Koi šarane, no Trump očito nije imao ni volje ni živaca za to –  naime, snimka na kojoj se vidi kako nestrpljivi Trump u jednom trenutku u vodu istresa sav sadržaj posude s ribljom hranom već je postao viralni hit.

Donald je u Tokiju održao i govor u kojem je ocijenio kako trgovinska razmjena između Sjedinjenih Država i Japana “nije ujednačena” te se o njoj mora ponovno pregovarati.

– Moram reći kako Japan zadnjih desetljeća pobjeđuje u trgovinskoj razmjeni – izjavio je Trump.

– Japan prodaje milijune automobila SAD-u, a uvozi jako malo američkih vozila – rekao je.

– SAD dugi niz godina ima velik trgovinski deficit s Japanom, zato moramo pregovarati i to ćemo učiniti na prijateljski način – dodao je američki predsjednik.