Zbog radova, od danas će od 7 do 16 sati bit će zatvorena ŽC4210 Rušćica-Trnjanski Kuti. Obilazakje : Rušćica-Klakar-Donja Bebrina-Trnjanski Kuti (ŽC4215-LC42048). Od 7 do 15 sati prekidat će se promet na županijskoj cesti Bjelopolje-Donji Lapac (ŽC5169) Obilazak: Bjelopolje-Udbina-Bruvno-Mazin-Donji Lapac i obrnuto. Do 16.00 sati zbog redovnog održavanja bit će zatvoren pretjecajni trak autoceste A7 od tunela Burlica do kraja vijadukta Križišće u smjeru Krka i vozni trak od rotora Šmrika do izlaza Križišće u smjeru Rijeke.

Od danas do 3. prosinca od 8 do 16 sati (osim državnih blagdana) promet će se prekidati na LC59103 u naselju Oraovac, zbog razminiranja. Vozila će se propuštati svaki puni sat po 15 minuta.

3. studenog od 11 do 18 sati bit će zatvorena državna cesta DC75 Tar-Tarska Vala zbog auto utrke ” 18. Rally Poreč 2017″

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Vremenska prognoza za petak

Umjereno do pretežno oblačno mjestimice s kišom, osobito na Jadranu i područjima uz njega, gdje može biti i pljuskova s grmljavinom, prognozira za petak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Kiša će biti češća u prvom dijelu dana, a u Dalmaciji poslijepodne i navečer.

Poslijepodne i prema večeri sa sjevera postupno razvedravanje. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, u istočnoj Hrvatskoj sjeverozapadni.

Na Jadranu slabo i umjereno jugo, navečer bura.

Najviša dnevna temperatura od 12 do 15, na Jadranu između 15 i 19 stupnjeva Celzijevih.