Home Hrvatska Home BIZARNA NEZGODA ŠOKIRALA I LIJEČNIKE Završio u koprivničkoj bolnici jer mu je...

BIZARNA NEZGODA ŠOKIRALA I LIJEČNIKE Završio u koprivničkoj bolnici jer mu je u anusu zapeo vibrator koji mu je cijeli dan vibrirao u stražnjici

94
0

Đurđevačka Hitnu pomoć primila je poziv supruge koja je pomalo paničnim glasom molila liječnike da dođu čim prije jer joj je muž ‘u predinfarktnom stanju’. Kola hitne pomoći odmah su dojurila do njihove kuće, no nije ih dočekalo slabo srce pacijenta.

Kako piše epodravina.hr, iz neslužbenih izvora doznaju da je žena hitnoj službi rekla: – Dođite brzo, muž mi je u predinfarktnom stanju, gotov je!

No, muškarac nije bio na izdisaju, a medicinsko je ekipi rekao da će im sve objasniti, ako žena i djeca izađu iz prostorije.

Tek tad je uslijedio šok za liječnike. Priznao im je da u stražnjici cijeli dan ima vibrator koji mu već dulje vrijeme vibrira u anusu. Probao ga je izvaditi na sve moguće načine, no kad je shvatio da ne ide, a više mu nije pričinjao zadovoljstvo nego samo muke i bolove, odlučio je pozvati liječničku pomoć.

Hitna pomoć ga je prevezla u koprivničku bolnicu gdje su obavili operativni zahvat kako bi izvadili vibrirajući umetak. Muškarac se, prema pisanju epodravine.hr, uspješno oporavio, a o o njegovoj neobičnoj nezgodi bruji čitavo mjesto.