U drugoj sezoni “Života na vagi”, koja s emitiranjem kreće 4. studenog od 20 sati na RTL-u, upoznat ćemo 18 natjecatelja, koji će se uhvatiti u koštac sa skidanjem prekomjerne težine.

Među kandidatima različitih dobnih skupina je i troje najmlađih, koji probleme s kilogramima imaju dugi niz godina.

Josip Marelja iz Virja radi kao vozač, ima 19 godina i 124 kilograma, a najmlađi je natjecatelj showa. Zbog nestalnog posla ovaj mladić ne stigne redovito niti vježbati niti paziti što jede. Većih zdravstvenih komplikacija za sada nema, ali zbog upozorenja liječnika da bi dugoročno mogao imati ozbiljne probleme, odlučio je promijeniti način života.

RTL

Josip Marelja

 

Velika motivacija mu je i činjenica da ga je bivša djevojka prevarila upravo zbog njegove debljine te joj sad želi dokazati da svojim izgledom i šarmom može zavesti bilo koju ženu.

Uz Josipa, tu je i 23-godišnja studentica Lucija Šarić iz Zagreba, koja je došla do 131 kilograma. Iako je u jednom razdoblju života smršavjela čak 30 kilograma, oni su se vratili, a najveća motivacija za prijavu u show je želja da ih opet izgubi.

RTL

Lucija Šarić

 

Lucija otkriva kako je oduvijek imala problema s kilogramima te da otkad zna za sebe mora paziti što jede. Inače se aktivno bavi sportom i natjecateljskog je duha, a kaže kako će joj izolacija u showu odlično doći ne bi li samu sebe disciplinirala s obzirom da jako voli izlaziti.

Za razliku od Lucije, koja voli tulumariti, Ivana Stapić iz Splita, također 23-godišnjakinja, godinu dana provela je u samostanu jer je željela postati časna sestra. Taj je poziv, kaže Ivana, osjećala od djetinjstva. No od njega je odustala u trenutku kad je shvatila da život prolazi kraj nje.

RTL

Ivana Stapić

 

Na prijavljivanje u show “Život na vagi” motivirali su je kandidati prve sezone i činjenica da ima čak 108,8 kilograma.               

Josip, Lucija i Ivana zajedno imaju više od 360 kilograma, a kako će teći njihova životna transformacija, gledatelji će moći vidjeti od 4. studenog u 20 sati.