Home

Sad je vidiš, sad ne: Severina je sakrila skupocjenu birkinicu

Splitska pjevačica se voli pohvaliti skupocjenim komadima odjeće i obuće na društvenim mrežama. Tako se nedavno pohvalila i skupocjenom torbom Birkin koja stoji barem 50.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1197189 / ]

Severina Kojić (45) pozirala je na aerodromu izbacivši dekolte. Ipak, u prvom planu i središtu pozornosti bila je njezina velika crna torba. Nakon što su je isprozivali da nosi torbu od čije cijene “boli glava”, pjevačica je brzinski izbrisala spornu fotografiju. 

Isto je napravila i lani kad joj je Iva Balent za rođendan poklonila čizme Balenciaga čija je cijena oko 8000 kuna. Severina je tad rođendan slavila u Beogradu sa suprugom Igorom Kojićem (30), a jedna od uzvanica bila je i Todorićeva kći Iva Balent, koja je poznata kao ljubiteljica Chanelovih torbi i ima ih barem desetak. U svojoj kolekciji skupocjenih torbi također ima birkinicu, koju je nosila kad je turski glumac Halit Ergenc došao u Zagreb. 

Foto: privatni album Sporna torba: Ovo je fotografija koju je Severina izbrisala s društvene mreže

Birkinicama se hvalio i Marko Grubnić, tad još poznat kao Modni Mačak, koji je s onom najvećom od više od 100 tisuća kuna išao na plac po uzoru na Kim Kardashian. 

Torba je ime dobila po Jane Birkin. Točna cijena birkinice može se saznati na zahtjev, a zavisi od veličine i vrste kože. 

Foto: privatni album Sporne cipele: I ovu je sliku Severina brzinski izbrisala