Oprosti budali koja te voli, a ne zna to reći i ne zna da moli. Oprosti budali, što cestom hoda kao kapetan ukletog broda’, stihovi su Nene Ninčevića koji su ponukali redatelja Igora Goića da radnju spota za najnoviji singl zadarske grupe Rockatansky naziva ‘Oprosti budali’ smjesti na gusarski brod, a članove benda na jednu noć pretvori u opasne gusare.

Veliki doprinos čitavom spotu dala je upečatljiva scenografija Nene Stojakovića koja je odlično nadopunila lokaciju snimanja – predivan drveni brod, inače turističku atrakciju naselja Solaris u Šibeniku. Glazba i aranžman ove radiofonične i opuštajuće pjesme koja atmosferom vraća u 80-te godine djelo su Predraga Martinjaka.

Nezaboravne trenutke koje je ekipa provela na setu, momci iz Rockatanskog podijelili su sa svojim fanovima snimivši i tzv. Making of video koji prikazuje tijek priprema snimanja videa, iz kojeg su vidljivi sav trud i mašta uloženi u što bolju prezentaciju vizualnog identiteta pjesme. Ulogu ‘kapetana ukletog broda’ svojim upečatljivim izgledom zaslužio je prijatelj benda Pefa, a neosvojivu djevojku dočarala je lijepa Vanja Mravičić. 

Tema: Muzika