Home

Anđa iz Noćne more izazvala je internet zvijezdu na dvoboj

Pogledajte video:

[video: 1197517 / ]

Prije YouTubea, ja sam bila prva kraljica, kazala je legendarna Anđa iz Malnarove ‘Noćne more’. 

A kako bi Anđa dokazala svoj zvjezdani status, odlučila je izazvati slavnu YouTube kraljicu Elizabetu. 

– Misliš da si bolja, dokaži to i prijavi se na Videostar – izazivala je Anđa Elizabetu, Youtubericu koja samom svojom pojavom uznemirava ( ali i do suza nasmijava) regionalnu YouTubersku scenu. Svojim videima i humorom Elizabeta je na svom kanalu prikupila više od milijun pregleda, a na izazov je, kao i obično, podivljala.

– Je l’ ova upravo rekla hashtag kill? Tko si ti da ti mene izazivaš na Videostar? – odgovorila joj je bijesna Elizabeta i dodala da ne može vjerovati da je Anđa rekla da ju kopira.

– Ja sam ona koja se predstavljati ne treba. Mene znaju svi. Snimam ovaj video kako bi vam dokazala da sam ja YouTube kraljica i rekla zašto bi ja trebala biti Videostar – rekla je Elizabeta i opalila ‘virtualnu’ pljusku svima koji su sumnjali u nju. 

Ne propustite pratiti JoomBoosov YouTube kanal kako ne biste propustili njihov finalni okršaj.

A kako izgleda njen odgovor Anđi, pogledajte u videu:

Anđa je bila član legendarne ekipe ‘Noćne more’ Željka Malnara. Najpopularniji antitelevizijski show u Hrvatskoj emitirao se 25 godina, a pod vodstvom Željka Malnara  Braco, Cezar, Anđa i Slađa bili su jedni od najpoznatijih antijunaka malih ekrana. 

– Svi mladi se trebaju prijaviti na Videostar, znamo da ste talentirani i ne čekajte. Pokažite svoj talent – kazale su jake snage zagrebačke Pešćenice.

Legende noćne more pozvale u sve kreativce, beauty blogere i gamere da se prijave na najzabavniji online talent show kojeg priprema JoomBoos. 

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na VideoStar.joomboos.hr i osvojite putovanje u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.