Home

“Ovo su teški trenuci za nas. Molim vas za razumijevanje…”

Nismo poznavali gospođu Canjugu, doselila se na Tuškanac prije dvije-tri godine. Nije ona ništa kriva, nju su bezveze uhitili, a tužno je jer ima bolesno dijete, ispričali su nam susjedi Piruške Canjuge.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na velebnoj vili u kojoj živi danas su rolete bile spuštene. Sličnu situaciju zatekli smo i pred kućom Ljerke Puljić i Damira Kuštraka. Pokoji susjed šturo je komentirao uhićenja.

– Žena je bila stvarno OK, nikad s njom nismo imali problema. Isto tako, nismo vidjeli kad je policija došla po nju – rekla nam je prva susjeda Ljerke Puljić na zagrebačkom Cmroku.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U urbanoj vili Ivana Crnjca na Šestinskom vrhu zatekli smo njegovu suprugu.

– Ovo su jako teški trenuci za nas i lijepo vas molim za razumijevanje. Ne želim ispasti bezobrazna, ali shvatite me – kroz odškrinuta vrata rekla nam je Vesna Crnjac Jurin. 
Nije htjela reći je li se čula sa suprugom od uhićenja ni što očekuje od cijelog procesa.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

U kući preko puta Crnjčeve zatekli smo njegovu susjedu.

– Jutros sam se vratila s puta, tako da sam, nažalost, propustila cijeli ‘show’ – kroz smijeh nam je rekla. Dodala je da je prvi susjed Ivana Crnjca navodno u ponedjeljak pri uhićenju bio u Crnjčevoj kući, no on nam, s obzirom da je jedan od svjedoka, nije htio ništa komentirati.     

Foto: Robert Anic/PIXSELL