Nakon što smo nedavno pisali o vjenčanoj fotografiji koja je šokirala internet, nije se dugo čekalo na sličnu takvu.

Novopečeni bračni par Lunn, Carly i Matthew izrekao je sudbonosno ‘da’ na grčkom otoku Rodosu i svojom vjenčanom fotografijom izazvao lavinu reakcija na internetu.

Naime, na fotografiji Matthew stoji spuštenih hlača i gaća dok Carly u pozi oralnog seksa kleči u vjenčanici. Da njihova fora bude još uspješnija, Matthew je podigao desnu ruku u zrak. Slikao ih je jedan od članova obitelji, a fotka je ubrzo završila na Facebooku.

Bračni par Lunn | Autor: FacebookFoto: Facebook

I dok neki smatraju da su Carly (34) i Matthew (27) osmislili odličnu vjenčanu fotografiju, biskup Kyrillos s otoka Roda zabranio je vjenčanja strancima u samostanu svetog Pavla nakon ovog incidenta, piše The Sun.

– Mi smo Grci i njegujemo tradiciju naših vjerskih zajednica. Ne možemo dopustiti ovakvo odvratno ponašanje na našem tlu, oglasili su se s tog otoka.

Zbog ove fotografije u problemima se našao i Giorgos Eleftheriou, predsjednik lokalne otočke zajednice Lindos. On je morao otkazati stotine vjenčanja jer su stanovnici naprosto zgroženi ovakvim ponašanjem dvoje odraslih ljudi.

Bračni par Lunn | Autor: FacebookFoto: Facebook

Iz Grčke čak žele da se bračni par Lunn javno ispriča stanovništvu otoka Rodosa i cjelokupnoj grčkoj Crkvi. No, oni u svemu vide samo dobru zezanciju.

– To je samo fotografija, snimili smo je daleko od svih i bilo je baš zabavno. Prije vjenčanja smo se dogovorili da ćemo to učiniti i ispoštovali smo dogovor, rekla je Carly.