Četvrta epizoda Supertalenta ove nedjelje donosi novih četrnaest točaka i dok će neke žiri više, a neke manje impresionirati, jedna točka će im utjerati strah u kosti. 

– Radi se o iznimnom talentu u vještini i u stavljanju svog života u opasnost. Ja sam bila oduzeta od straha! – poručit će Martina natjecatelju Dejanu Špoljaru koji će se predstaviti s akrobacijama na motoru. Dok će nekima Dejanov nastup slediti krv u žilama, on ističe: ‘Ne mogu opisati kakav je to osjećaj kada svladate trikove na motoru. Volim adrenalin i da je nešto opasno’.

S manje opasnim talentom, ali jednako oduševljavajućim predstavit će se i Beograđanin Dejan Ćosić. 

Foto: Nova TV

– Mislim da su i naši međusobni pogledi govorili više od riječi – kazat će mu Maja, impresionirana njegovim talentom – sviranjem u češalj! Kako to zvuči kada se svira u češalj, ostaje nam za vidjeti.

Posebno atraktivnu točku iznijet će plesna grupa USB Poreč koja će u Supertalent dovesti cirkus. Klaunovi, tigrovi samo s neke od uloga koje će ova uigrana plesna skupina predstaviti, a njihov nastup oduševit će žiri. 

– Da sam ostala živjeti u Poreču kao što i jesam prve tri godine svog života, možda bi moj životni put išao u potpuno drugom smjeru i možda bih bila dio vas – komentirat će Martina.

Koji nastupi nas sve očekuju, kome će žiri reći jednoglasno da, koga će poslati u polufinale, a za koga će show završiti, ne propustite doznati u nedjelju od 20 sati na Novoj TV.

LANSIRAJ SE I TI!

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. 

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.