Home

Fanovi u transu: Ovo je seksi Lana Jurčević s 19 godina

POGLEDAJTE VIDEO:

Gle ti tu malu, povikala je Lana Jurčević. Naime, u novoj epizodi Videostara na JoomBoosovom YouTube kanalu, poznata pjevačica ostala je bez teksta kad je vidjela svoj prvi video “Preboli me”.

– To je bilo prije 12, 13, 14 godina, ali ipak nije tako strašno – kazala je. Iako je svjesna da je video slabije kvalitete, Lana ipak nije zadovoljna.

– Voljela bi da se mogu sama sebi smijati, ali nažalost ne mogu naći neku groznu grešku, ali pogledajte tu malu na sofi – nasmijala se svom prvom spotu. Omiljena gošća Videostara koja društvene mreže i YouTube ima u malom prstu zna najbolji savjet za sve koji žele postati nove zvijezde Videostara.

– Danas nije prednost da si normalan. Što si blesaviji, što si luđi i drugačiji to je bolje nego da ljudi na vaša videa ostanu ravnodušni – savjetovala je svima koji će se prijaviti na najzabavniji on line talent show.

Ne propustite pogledati emisiju svakog četvrtka u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

Saznajte i koje su kategorije u kojima možeš zabljesnuti poput prave zvijezde pa ne čekaj, snimi video do tri minute i prijavi se na videostar.joomboos.hr.

Zvjezdano JoomBoos nebo te čeka kao i 10.000 kuna vrijedna statua, putovanje u Hollywood i super ugovor sa JoomBoosom koji će te naučiti kako ostvariti profesionalnu karijeru youtubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.

POGLEDAJTE VIDEO:

NordVPN Specijalna Ponuda