Home Hrvatska Home Slučajno završila na pozornici, pa odmah dobila “zlatni gumb”

Slučajno završila na pozornici, pa odmah dobila “zlatni gumb”

71
0

Iako je došla samo bodriti prijateljicu Lorenu Bučan, Igorovom i Reneovom intervencijom, koji su bili u dosluhu s majkom, Antonia Dora samo se našla na pozornici kada je krenula matrica te nije imala druge, nego ponovno zapjevati na pozornici Supertalenta.

Njezino pjevanje oduševilo je žiri, a Maja Šuput stisnula je zlatni gumb.

Foto: Nova TV

– Zaslužila si ga! Mogla sam čekati još sto godina. To je to, nema dalje – ponosna je bila Maja, a da je htjela i ona stisnuti zlatni gumb, priznala je Martina: ‘Antonia, skuhali su ti savršeno! Ja ću se s Majom Šuput malo kasnij

Foto: Nova TV

e obračunati jer mi je uzela zlatni gumb. Svaka čast i dobro nam došla u Supertalent!’

Antonijina prijateljica Lorena Bučan također je oduševila žiri izvevši pjesmu Elle Fitzgerald “Summertime”.

– Ti si došla, ušla, pomela nas i, ma ne znam, fascinirana sam, bravo – poručila joj je Maja.

Svojim glazbenim sposobnostima žiri je fascinirao i Niko Milan, koji je svojim nastupom s pjesmom ‘Još uvijek sanjam da smo zajedno’ želio poslati poruku bivšoj supruzi. Posebno emotivno nastup je doživjela Maja, koju je Niko uspio i rasplakati. ‘Ženo, slušaj i gledaj kakav frajer’. zaključila je Maja, a Davor mu je rekao: ‘Vezano za emocije, rekao bih samo da je svaki kraj i novi početak. Da ne filozofiram, meni si bio dobar.’

Foto: Nova TV

Plesni, ali i ljubavni partneri Emil i Matea svojim nastupom uspjeli su prenijeti neviđenu energiju da im se žiri i cijeli studio dignuo na noge.

– Rekao bih da je ovo bila najplesnija akrobacija koju sam ja vidio. Nemam što za prigovoriti – kazao im je Davor, Martina je kazala kako su oni za nju apsolutni pobjednici showa, a Maja dodala: ‘Ne znam je li uopće smijem to reći, ali ovo je meni najbolja točka od svih točaka. Klanjam vam se, aposlutno fantastično!’

Foto:

Ugodno iznenađenje osigurala je i sedmogodišnja Rita Sinanović svojim stepom.

– Ja sam iznenađen ugodno. Lijepo si se pripremila i zaista si kao profesionalka. Mogu samo reći da ja inače trebam izbjegavati šećer, ali ti si bila odlična – poručio joj je Davor, a Maja je zaključila kako ima scenske pokrete kao da je već „sto puta nastupala na televiziji.“

Foto:

Sa sjajnom koreografijom predstavila se i plesna skupina Megablast.

– Doista je teška za pratiti, toliko se toga dešava, tako da zapravo čovjek od onog silnog mingla čezne za čistim formacijama i da vas se može pratiti koliko jeste sinkroni u pokretima. Svaka čast cure – poručila im je Martina dok je Davor komentirao: ‘Svakako ste nam priuštili show. Blo je dijelova gdje se vidjelo da niste usklađeni, bilo je dijelova u koreografiji koji su imali smisla, bilo je vrhunskih izbedbii, bilo je malo manje vrhunskih.’, a Janko je dodao:’Toliko rada i to se vidi! Nevjerojatno mi je da se na ovako malom prostoru netko nije polomio, toliko koordinacije’.

Foto: Nova TV

Svakako zanimljiv nastup priuštio je Guy Pardillos, mađioničar rodom iz Francuske koji je svojom francuskom magijom apsolutno oduševio žiri. Osim što mu je žiri jednoglasno dao 4 DA, složio se i da je brzina kojom izvodi trikove nevjerojatna i jako zabavna.

Foto:

Yo-yo majstor, Filip Vojković, žiri je fascinirao svojim umijećem tehniciranja sa starom popularnom igračkom yo-yo. „Ja mislim da je ovo sjajno što radiš i da mladoj ekipi pokazuješ da osim mobitela postoji i neka osobna fascinacija koja ne mora biti nužno trendi i in, a koja tebe ispunjuje.“ kazala mu je Martina, a Davor je dodao: ‘Ja ne kužim uopće kako si to napravio i što si napravio, to je vještina, i to je dobro, ali nisam se sad baš zaljubio kao Martina.’

Foto:

Unatoč tremi, pjevač Vjekoslav Vostrel svojim nastupom izazvao je podijeljene reakcije žirija. Maji i Janku svidio se nastup, dok Martina i Davor nisu bili blagonakloni.

– Ovo je iznimno dobro, ali nedostatno. Iznimno dobro vokalno, ali nedostatno u svemu onome što vokal kao takav ipak treba za stejdž imati – komentirala je Martina, a Davor, koji mu je jedini rekao ne, je dodao: ‘Mene nisi dotaknuo. Ne mogu osporiti tvoj glas, ali ja se nisam naježio.’

Foto:

Još jedan nastup koji je podijelio mišljenja žirija bio je orijentalni ples Vjekoslava Didovića, kojemu su Martina i Maja stisnule X.

– Nekako mi nije sjelo, ali vidim rad, posvećenost i vidi se da uživate – poručio mu Janko, a Martina je komentirala: ‘Ja volim spoj nespojivog. Do trenutka s bakrenim plaštom sam promatrala s iznenađenjem samu tehniku nečega što ne poznam i desilo se ništa.’

Tihomir Stilinović priredio je zanimljiv nastup predstavivši se jedenjem chilli papričica, odnosno svojim talentom visoke tolerancije na ljutu hranu.

Foto:

Kako bi provjerili koliko su papričice ljute, Tihomir je izazvao Janka i voditelje Igora i Renea da zajedno s njim jedu papričice. Dok su Janko i voditelji jako loše podnijeli ljutinu, Tihomiru nije bilo ništa, no unatoč tome ipak nije dobio prolaz kod žirija.

Foto:

Četiri ne od žirija dobila je i Biserka Pothraški čiji talent pisanja poezije pisane tako da svaka riječ počinje na slovo s, nije dojmio žiri, kao ni pjevanje Tomislava Maroševića koji je dobio četiri iksa.

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na
videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.