Home Hrvatska Home MALONOGOMETNO DRUŽENJE POZNATIH Pogledajte kako penale pucaju Jelena Perčin i bugarska ambasadorica…

MALONOGOMETNO DRUŽENJE POZNATIH Pogledajte kako penale pucaju Jelena Perčin i bugarska ambasadorica…

49
0

Treći Fotosofia Energy malonogometni turnir održan je u četvrtak, 5. listopada 2017. Za pehar su se borile ekipe Nove TV i RTL-a, a posebna atrakcija bila je revijalna utakmica timova ‘Foto’ i ‘Sofia’, sastavljenih od poznatih glumaca, sportaša, TV voditelja, pjevača i stranih diplomata.

Publika je tako na turniru mogla vidjeti Ivicu Kostelića, Natka Zrnčića Dima, Damira Martina, Renea Bitorajca, Marija Petrekovića, Borisa Svrtana, Kristijana Ugrinu, Andreja Dojkića, Vladu Bobana, Denisa Ahmetaševića, Nikolu Vikića Topića, Josipa Antolića te nekoliko stranih veleposlanika.

– Drago mi je što zahvaljujući medijima ovaj projekt širi dobre vibracije te promovira ono što bi nogomet trebao biti – aktivnost koja zbližava ljude raznih nacionalnosti i profesija, rekao nam je fotograf Damir Hoyka, organizator turnira, pa u šali dodao: – Tko bi rekao da se s protivnikom može biti čak i prijatelj!

Krume Ivanovski

Maksimalna koncentracija Jelene Perčin, u pozadini se Rene Bitorajac ne čini odveć impresioniranim…

 

Da nogomet nije samo ‘muška stvar’ dokazale su i poznate gošće Jelena Perčin i Matea Parlov, koje su izvođenjem penala predviđale rezultate predstojećih utakmica…

Pobjednik turnira postala je momčad RTL-a, koja je imala i najboljeg igrača Josipa Lujića te strijelca Marija Vučemilovića, a nagradu za fair play dobio je Kristijan Ugrina.

Krume Ivanovski

Ivica Kostelić sa suprugom Elin