Home

Možda najgori film u povijesti neobjašnjivo će dobiti nastavak

Spread the love

Svako toliko se u kinima pojavi film koji nas jednostavno zaprepasti svojom radnjom. Film o kojemu je teško ne razmišljati nakon izlaska iz kino dvorane. Djelo takve snage da nam ostaje u mislima danima i tjera nas da s oduševljenjem o njemu pričamo. To su filmovi kojih se sjećamo

‘Lucy’ nije takav film.

Foto: Twitter/Screenshot

Ima i onih drugih filmova, koji su jednostavno prosječni. Pogledamo ih, možda popričamo o njima s nekime na kavi, ali nakon toga nam odu iz sjećanja. Ne zaboravimo ih u potpunosti, no o njima ne razmišljamo više, barem ne do narednog gledanja.

‘Lucy’ nije niti takav film.

Foto: Twitter/Screenshot

A postoje i filmovi koji nam ‘podignu kiselinu’. Filmovi koji nas razbjesne i naprave da smo ozbiljno uzrujani što smo pogledali takvo što. Ona kategorija filma kad bismo najradije odjurili iz kina na pola filma samo zato da užas prestane.

‘Lucy’ nije niti takav film.

‘Lucy’ je film sa svojom kategorijom. Film kada stvarno ne vjerujete da su glumci uspjeli izgovoriti takve dijaloge. Kada ne možete shvatiti tko je odobrio takvo nebulozno djelo. Kada ništa u filmu nema veze sa smislom niti s besmislom već je sve u nekom bizarnom limbu neshvatljivosti i ludila

‘Lucy’ je na proračunu od 40 milijuna dolara zaradio 463 milijuna. Luc Besson režira i piše nastavak, kao što je napisao te režirao prvi film.

Tema: FILM

Pratite više sadržaja kao ovaj
u Vaš inbox

Pretplatite se preko E-mail-a i primajte vijesti i obavjesti u Vaš email inbox.

Hvala na pretplati.

Nešto je pošlo po zlu.