Home

Iskon uči koje serije i filmove volimo i mijenja gledanje TV-a

Iskon želi promijeniti način na koji gledamo televiziju tako što će umjetna inteligencija pratiti što gledate i učiti kakve emisije volite te vam nuditi sadržaje koji bi vam se mogli svidjeti. 

Za razliku od listanja kroz kanale kako bi pronašli nešto zanimljivo, nova opcija, koju će sljedeći tjedan dobiti prvih 5000 korisnika, omogućit će da na jednom mjestu vidite najzanimljivije sadržaje za vas. Pritiskom na tipku 0 na daljinskom otvorit će se novi personalizirani izbornik s nekoliko kategorija sadržaja.

Prva linija ‘za mene’ prikazivat će vam ono što redovito pratite, ali i emisije koje bi vam se mogle svidjeti s obzirom na ono što vam se inače sviđa. U nastavku ćete viidjeti tri najpopularnije kategorije koje se gledaju u vašem domu, poput cratnih filmova, nogometa, dokumentaraca. 

Kako bi vam prikazali dovoljno sadržaja, ovdje ćete moći vidjeti sve što je Iskon.TV snimio u proteklih tjedan dana (na kanalima koje mogu snimati), ali i sadržaje iz videoteke i HBO OD (ako ga imate). To iznosi oko 10.000 različitih sadržaja koje će vam moći ponuditi.

Mnogima bi se mogla svidjeti i nova tražilica u ovome izborniku. Tako možete utipkati ‘komedija’ i sustav će vam ponuditi sve iz te kategorije ili ako želite gledati nešto s Bradom Pittom, samo trebate utipkati njegovo ime. 

Iz Iskona uvjeravaju da će sustav sa svakim danom biti sve bolji u predviđanju vaših interesa, a isto tako će nuditi i drugačije preporuke ujutro ili navečer.